Iværksætter - e-concultic.dk - Bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder

Professionel bogføring - administration af små og mellemstore virksomheder
løn - projektstyring og -ledelse - udvikling af integrationer
Gå til indhold
Bogføring for iværksættere
Når man beslutter sig til at blive iværksætter, så ligger der hundredevis af timer og søvnløse nætter bag beslutningen. Indsatsen er måske boligen, bilen, ferien eller den opsparede formue. Men ofte må man også ofre noget af familielivet.
Med iværksætteriet følger en del andre kasketter. Adm direktør, HR-chef, medierådgiver og bogholder. Og endelig, så pålægger Det Offentlige virksomheden store pligter, som det kan være dyrt ikke at overholde. Momsangivelser, betaling af skat, regnskabsrapportering, selvangivelse mm.
Men det er vigtigt at holde hovedet koldt og holde fokus på spidskompetancen. Andet må outsources til dygtige professionelle hjælpere.
Har du ikke brug for at ansætte en fuldtidsbogholder, så brug os, som professionelle, veluddannede bogholdere med en enorm erfaring fra mange brancher. Bogholderiet er fundamentet for al videre rapportering til Det Offentlige, til kreditgivere og leverandører. En mangelfuld eller ringe bogføring, kan medføre store økonomiske konsekvenser. Ja, selv et manglende "flueben" kan blive dyrt.
Og er vi på banen, så kan du være sikker på, at dine medarbejdere får løn til tiden.
Skulle du få tid til overs, så brug den med vennerne i cafeen, i sportsklubben, men bedst sammen med familien.
Så skal vi hjælpe dig med en god start, så henvend dig enten på mail eller telefonisk - 27 857595, jo før, jo bedre.
e-consultic.dk ApS - Dønnerupvej 20 - Dønnerup - 4450 Jyderup
v/Finn Andrea
Tlf.: 27 857595 - mail: info@e-consultic.dk - Cvr.: 39699540

Selvom vi har gjort os umage med at holde dette website opdateret, fralægger vi os ethvert ansvar for dispositioner, som er foretaget på grundlag af oplysninger fra hjemmesiden
copyright e-consultic.dk, sidst opdateret den 11. september 2021
Tilbage til indhold