Håndværkere - e-concultic.dk - Bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder

Professionel bogføring - administration af små og mellemstore virksomheder
løn - projektstyring og -ledelse - udvikling af integrationer
Gå til indhold
Bogføring og projektstyring-håndværker/entreprenør
Med en håndværkerløsning er du i stand til at styre dine større projekter. Ofte vil kapløbet om de store projekter blive vundet ved en licitation og en fast pris. Her gælder det om at være i stand til at styre vareforbrug og omkostninger, så der ikke opstår en underdækning på projektet. Du kan ligeledes styre "varelageret" i dine servicebiler, som i mange tilfælde består af dyre komponenter. Og forbruget af mandetimer er naturligvis også en del af det.
Projektstyring er en del af e-conomic, og sammen med grundmodulerne finans, kreditorer og debitorer, opnår du en total styring af dine store projekter.
Vi hjælper med at sætte tingene rigtigt op, så efterkalkulation og igangværende arbejder ikke længere bliver et problem.
Og ja, faktisk kan dine medarbejdere - med en billig smartphone - selv overføre data til økonomisystemet, så det letter de administrative arbejdsgange og gør lønudbetalingen til en leg. Med en integration fra Intempus er du godt hjulpet.
Til de større entreprenørprojekter, hvor store mængder kreditorfakturaer er i spil, anvender vi e-faktura - et stykke software, som hjælper Jer til at modtage bilagene elektronisk fra Jeres leverandører. Udover den åbenlyse gevinst, at alle bilag bliver bogført til tiden, og dermed giver det korrekte momsfradrag, så sikrer det tillige, at alle bilag bliver godkendt af de ansvarlige mennesker, selv i flere niveauer. Fakturakontrollen med de varer og omkostninger, der bliver brugt til de enkelte projekter, bliver derfor optimal.

Du kan se den perfekte løsning her.
Mener du projektstyring vil være til gavn for din forretning, så fortæller vi gerne, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har erfaring fra administration af endog store entreprenørforretninger. Du skal blot henvende dig på mail eller ring 27 857595, så fortæller vi nærmere om systemet.
e-consultic.dk ApS - Dønnerupvej 20 - Dønnerup - 4450 Jyderup
v/Finn Andrea
Tlf.: 27 857595 - mail: info@e-consultic.dk - Cvr.: 39699540

Selvom vi har gjort os umage med at holde dette website opdateret, fralægger vi os ethvert ansvar for dispositioner, som er foretaget på grundlag af oplysninger fra hjemmesiden
copyright e-consultic.dk, sidst opdateret den 11. september 2021
Tilbage til indhold