Bogføring - e-concultic.dk - Bogføringshjælp til små og mellemstore virksomheder

Professionel bogføring - administration af små og mellemstore virksomheder
løn - projektstyring og -ledelse - udvikling af integrationer
Gå til indhold
Bogføringshjælp
I et regnskab indgår informationer mange steder fra. Det kan være fra kreditorer, lønsystemer, banker, web-shops, kasseapparater og fra branchespecifikke programmer. For at få alle disse informationer til at spille sammen kræves en opdateret, visionær og innovativ behandler af dataene.
Der er her, vi kommer ind i billedet. Med mange års erfaringer fra bogføring af regnskaber for små og mellemstore virksomheder, kan vi også hjælpe din virksomhed med at binde enderne sammen. Vi følger lovgivningen præcist, så du ikke kan komme i vanskeligheder ved en nærmere kontrol. Vi har erfaring med udveksling af data fra mange systemer, og du frigør din egen arbejdskraft fra et arbejde, som du sikkert finder kedeligt, til brug for din egen kreativitet eller måske bare til noget mere fritid.
Sammen lægger vi en plan for bogføringen, så vi er i stand til at overholde de tidsfrister, som de offentlige myndigheder sætter. Det kan blive dyrt ikke at momsangive til tiden - 800kr + renter.
Vi arbejder sammen med en række revisorer, så vi sikrer os, at vort arbejde er kontrolleret helt ned til mindste detalje inden rapportering til myndighederne.
Ønsker du det, så kan du eventuelt få yderligere ekspert rådgivning på grundlag af det færdige materiale.
Er du interesseret i et samarbejde med os, så tøv ikke med at henvende dig enten på mail eller telefonisk - 27 857595.
e-consultic.dk ApS - Dønnerupvej 20 - Dønnerup - 4450 Jyderup
v/Finn Andrea
Tlf.: 27 857595 - mail: info@e-consultic.dk - Cvr.: 39699540

Selvom vi har gjort os umage med at holde dette website opdateret, fralægger vi os ethvert ansvar for dispositioner, som er foretaget på grundlag af oplysninger fra hjemmesiden
copyright e-consultic.dk, sidst opdateret den 11. september 2021
Tilbage til indhold